maanantai 31. maaliskuuta 2014

Epäonnistuminen

Eilen kävi aivan superpaskasti. Jäin yksin kotiin, tarkoituksena lähteä treenaamaan tai edes lenkille. Sain sitten jonkun hepulin, ja meninkin ostamaan herkkuja. Näin se kostautuu, huonosti nukuttu viikko takana, liikaa treeniä suhteessa levon määrän.. ja PAM vetäsin aivan järkyt määrät suklaata, irtiksiä ja puuroa (hah :D) ja tietenkin kun en kestä överi-ähkyä niin pää pönttöön. :( 

Tää on kyllä niin salakavala sairaus, vaikka oonkin jo niin paljon parempi kuin sairaampina aikoina, jollon näitä bulimiakohtauksia tuli useempi viikkoon (joskus jopa viitenä päivänä viikossa) niin silti; väsymys, liika treeni ja nälkä yhdistelmä on useimmiten turmiollinen. Oottelen myös naistenpäiviä alkaviksi, joten ruokahimot ihan sieltäkin suunnalta on melkein mahdottomia kestää.


Nykyään sentään alipainoisuus ei pakota ahtamaan itteensä täyteen energiatiheetä ruokaa, suurin tekijä on se väsymys. Nyt siis lepo-/kevennetty viikko ja ois tarkotuksena olla menemättä kertaakaan salille. Aattelin tehdä kävely-/hölkkälenkkejä, rullata joka päivä ja venytellä. 

Lihaskuntoa tulee punnerrushaasteen ja lankkuhaasteen tiimoilta. Tällä hetkellä punnerruksien max. on 20. Tänään tosin ihan loppu, joten max. määrä jäi 15 joka oli vähimmäistavoite. Eli tänään sarjat oli 14-14-10-10-15. Lankkuhaasteen kanssa oon ollu vähän laiska.. täytyy tsemppaa!


Rasva% piti mittaa eilen/tänään, mutta sattuneesta syystä en käynyt niitä mittaamassa. Tänään ois muuten voinut, mutta tietenkin nestetasapaino vaikuttaa tuloksiin niin rankasti, etten usko mittausten olevan vertailukelpoisia keskenään. Eli tällä viikolla, paitsi jos menkat ilahduttaa niin sitten vasta niiden jälkeen. Viimeks otettiin tosiaan lepoviikon jälkeen, joten liekö sitten totuudenmukaisimpaa ottaa samalla tavalla nytkin.

En kyllä kestä, jos tulokset on huonontuneet. Mulle kelpaa ihan minimaalinenkin positiivinen kehitys, kunhan on tapahtunut jotain. En oo kuitenkaan pysynyt ruokavaliossa niin tarkasti, oon skippaillut aamulenkkejä ja nukkunut huonosti. Asia ois eri, jos pysyisin pilkulleen treeniohjelmassa, ruokavaliossa enkä sais näitä kohtauksia. Sitten olis odotukset korkeella.


Otin kuitenkin mittoja eilen (vertailuarvona 2.3.2014):
paino: +800g
vyötärö: +1cm
jenkkakahvat: -7cm !! (wuhuu)
haukkarit rentona: +3cm
selkä/rinnan ympärys: sama
reisi: -1cm
pohje: -0,5cm
peppu: sama

Tulipas taas avauduttua. Sainpahan mielen päältä ton.. Kauhee morkkis kyllä.. never again... (niimpä vissii).

2 kommenttia:

  1. Voi ei :( Mutta älä soimaa itteäsi tollasesta repsahduksesta! Kyllä muutkin repsahtelee ja sun taustoilla on musta parempi keskittyä siihen, että eteenpäin on kuitenki tultu sairaimmista ajoista, pienetkin askeleet on tärkeitä! :)
    Ja tollanen kevyempi viikko tekee taatusti hyvää niin mielelle kuin kehollekin!
    Tsemppiä ja jaksamisia kovasti! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin pakko vaan jatkaa eteenpäin ja uskoa siihen, että voin vielä onnistua kropan muokkauksessa JA pysytell terveenä. Näihin sairaisiin tapoihin ei sais lipsua takaisin vaikka mikä olis..

      Poista