tiistai 18. maaliskuuta 2014

Sorruin suklaaseen

En sentään kuin ns. ylimääräiseen viiliin + pilttiin + 2 palaa raakasuklaata. Aamupala haihtu savuna ilmaan samantien kun olin syönyt ja kahden tunnin päästä oli vaan saatava jotain ruokaa, että jaksaa lounasaikaan saakka. Sentään ihan terveellisesti, vieläpä luomuviili.. ;) Suklaaseen en ois kyllä saanut haksahtaa, se kun on täysin herkkua, eikä kuulu timmiytyjän ruokavalioon. Mulla ei oo mitään hyväksyttävää (teko)syytä tolle suklaansyönnille, mut onnistuin sentään jättämään loput töihin, enkä roudannu kotiin syötäväks. Täällä oisin ehkä syöttänyt miehelle ne.. tai napsinu ite salaa.. 

Tämmönen paholainen tänään.. KUVA.

Tsemppasin itteni illalla intensiiviseen 35min. käsi-vatsatreeniin ja hyppelin muutat kyykkyhypyt yms. lämmittelyks. Venyttelinkin jopa 10min. (jota en siis ikinä tee koska oon vätys). Huomenna taas reenaamaan ihan salille.. Vaikeuksiahan tuottaa pysyä siinä ruokavaliossa, niinkuin useemmilla. Myös treenaamiseen keskittyminen, eikä vaan reenaaminen, aiheuttaa harmaita hiuksia. Tuloksia kun tehdään keskittyneellä ja fiksulla treenillä, ei sillä aivottomalla pumppaamisella, jossa ei keskitytä treenattavaan lihakseen kuin ehkä puolikorvalla. 

Semmosta iltapohdintaa. Onneks meni vatsa kipeeks siit suklaasta, rangaistus! :DD

2 kommenttia:

  1. Joskus pitää myös muistaa herkutella, joten josko suklaan syönti oli sulle nyt herkkupäivä ? ;) tsemppiä salille ja ruokailuihin !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tietty, mutta oot varmaan samaa mieltä, ettei yhden onnistuneen päivän jälkeen vielä pitäis herkutella? ;D Kiitos tsemppii sinullekkin!

      Poista