torstai 20. maaliskuuta 2014

Punnerruksia

Huh nyt oon kyllä ylittäny itteni eilisen rintatreenissä! On niin hyvin koko rintalihas hellänä AI ETTÄ!! En yleensä saa tuota rintaväliä kipeeks mut nyt tuntuu sielläkin. Keskittyminen on kyllä se juttu. :) 

kuva
Oon seuraillu salilla, telkkarista ja muuten vaan, että monet ei ihan oikeesti osaa punnertaa.. Monet tekee lähinnä kaulalla työtä, selkä kauheessa notkossa taikka pylly pystyssä ns. punnerruksia. Myöskää "naisten punnerruksia" en sillee ymmärrä, niistä mahdollisimman äkkiä eroon kunhan voimat kasvaa ees yhteen oikeeseen punnerrukseen riittäviks! Mä oon niin tarkka näis et punnerrukset (ja kaikki muutkin liikkeet) tehdään oikein ja puhtaalla tekniikalla. Ihan pistää ärsyttää välillä kun monet fuskaa (esim. kyykyissä) ja sit fiilistellään et kyykkäs vaikka sata kiloa, ja kyykky olikin enemmänkin hyvää huomenta -liike, eikä kyykky. Huh avautuminen.. :D

Tänään tein sitten ekan päivän punnerrukset: Toistoina siis 10-12-7-7-MAX minuutin sarjapalautuksilla. Meni paremmin kuin eilen ja maximina meni 16 ! Haha, näköjään hyvin toimii tää ohjelma. Taas valvovan pt:n silmän alla, ja kuulemma hyvin pysy koko paketti kasassa ja napakat toistot tuli. Jes. :) Ylihuomenna alkaa lankuttelu..

kuva
Syömiset ihan ok kanssa. Just söin iltapalan: tattaripuuroa (käytän sekä Keskisen MyllynMyllyn Paras sekä Makrobioksen hiutaleita. Seuraavaks aattelin kokeilla Pirkan Luomu versiota), mustaherukoita, sokeritonta mehukeittoo ja reippaasti raejuustoa ja ceylon-kanelia päälle. Mmm <3 Tattaripuuro on siitä kiva, että siitä ei tuu semmosta möykkyä mahaan, toisin kuin kaurapuurosta (ainakin mulla). Eikä kerää limaa.. Kaura siis tekee niin. Iltapalaks siks puuroa, että huomenna on etureiskat, pakarat ja tiukat vatsasarjat edessä ja hiilarivarastot pittää olla täysinä! Eli myös aamupalaks huomenna puuroa, marjoja yms. Painossa ei kyllä muutosta.. On nyt heilunu 52,4-52,8kg:ssa kun viime viikolla 52,8-53,5kg:ssa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti