perjantai 21. maaliskuuta 2014

Rikki

Rikki fyysisesti, mut henkisesti ihan suht ok! Tuli aamulla joku ihme syömäkohtaus ja aamupala paisui aivan järjettömän kokoiseksi. En ymmärrä miten jotkut pystyy oikeesti olee aamusin kokonaan syömättä, tai syömään vaan esim. jogurtin ja hedelmän (eli jotain ihan naurettavaa pupeltamista).. 

Mun aamiainen meni siis näin: 50g tattarihiutaleita (veteen, puuroksi keitettynä), noin 1dl mustaherukoita, noin 1dl sokeritonta mehukeittoa ja 250g raejuustoa (sitä 2% ei mitään pahvilta maistuvaa rasvatonta)!! Siis oikeesti.. Päälle vielä se 4dl vettä ja 4dl viherjuomaa + puol litraa kahvii.. Olin rikki. En tajuu mitä tapahtu, mut söin sitä raejuustoa siis suoraan purkista enkä vaan voinut lopettaa. :( Moro vaan!


Verensokerit nous kohisten ja huomas et nyt tuli syötyä iihan liikaa, kun väsähdin ihan täysin ja meinasin nukahtaa seuraavan 1,5h ajan. En sit nukkunut, vaan koitin toitottaa itelleni, että tolla määrällä pötkiikin pitkälle ja oon menossa aamupäivällä tekee jalkatreenin, joten energia tulee tarpeeseen.

Ahdistus silti nosti jatkuvasti päätään, varsinkin kun vatsa keräs samantien tohon ihon alle karseen määrän nestettä ja näytin hyvinkin turvonneelta. Housuista jäi joku kolmen sentin railo nahkaan, et semmonen kevyt aamutankkaus!

Lähettiin käymään Stadiumissa, kun sattu Hesarin etusivulla komeilemaan Stadiumin synttäritarjous Nike Free 5.0! :) Mä tykkään noista free-kengistä paljon ja nyt ne oli 50€ (norm. 109€ tms.). Noita on kiva käyttää semmosissa kuntopiirityyppisissä treeneissä, hypyissä, aerobisesssa sekä punttitreenissä (jos ei oo isoilla painoilla tehtäviä kyykkyä tai maveja). Juoksussakin käytössä. Mulla on 4 eri mallia noista. Violetit free 3.0 (lempparit!), punaset free-enmuistamitkä, pinkki-harmaat free 5.0 ja nyt noi vaaleen siniset (ehkä vähän mintut) vitoset. Nams <3

Hitsi en löytyny mistään just noista kuvaa. Kuin karkkea noi kaikki! :)

kuva

Huomas kyllä kaupoilla käydessä, että huh toi aamupala pyöräytti sen aineenvaihdunnan kierroksille kun hikosin kuin pikkupossu ja jouduin jopa käydä suihkussa kun päästiin takas kotiin. Siitä sitten, edelleen vatsa hiton täynnä, päätin lähtee ottaa ilon irti tommosesta ylensyönnistä ja reippailin salille. Lämmittelyssä jo hikosin yhden saavillisen ja pari samanlaista lisää jalkoja treenatessa. Loppuun vielä äärimmäisen kivuaalit vatsat kuntopiirinä ja loppukruunauksena yhden jalan prässi. Peiliin katsoi uitettua koiraa muistuttava olento, mut hitsi et olin tyytyväinen.

Jouduin keräilee pukkaris ennen kun jalat suostu taas yhteistyöhön ja pääsin käveleen kotiin.

Lounas meni siis vasta puol kolmelta, eli 8h aamiaisen jälkeen. Välissä join vaan heraproteiinit treenin alussa. Nälkä ei tosiaan vaivannut ja ruoka oli kerennyt sopivasti laskeutua niin ettei häirinnyt treenejä. Aika hyvin päättyi sitten, vaikka masistelin aamusta et tuli seottua tolleen. Oli se olo kyllä aamulla kamala!

Semmosii ylilyöntejä tänään.. Söin kuitenkin ison lounaan (paljon riisiä, kanaa ja wokvihanneksia), jotta palaudun treenistä niin hyvin kuin mahdollista. Loppuilta sit kevyemmin ja ehkä vähän himmailen hiilareiden kanssa kun päivän tavoitemäärä näyttäis olevan täynnä..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti