keskiviikko 19. maaliskuuta 2014

LANKKU- ja PUNNERRUSHAASTE

Joskus bongasin nää haasteet (varmaan jo viime vuonna..laiska) ja nyt päätin vihdoin  alkaa toteuttamaan näitä! Eli varmaan jo kaikille tutu lankku- ja punnerrushaasteet. Tein ton punnerrushaasteen alkutestin ja en tiedä vaikuttiko tän päivän rintatreeni asiaan, mutta sain vaivaiset 12 toistoa miesten punnerruksia. Pidin kyllä huolen, että meni täydellisellä tekniikalla (kiitos pt:n oppien) joten tolla mennään. Eipä ainakaan tuu liian rankkaa.. :D


Ensimmäinen viikko PUNNERRUSHAASTETTA.

Eli huomenna menis toi 5 sarjaa ja 10-12-7-7-max (vähintään 9). Aattelin, punnertaa tiistaisin, torstaisin ja sunnuntaisin. 

Sitten lankkuhaasteeseen: Lankuttaa aijon maanantaisin, tiistaisin, keskiviikkoisin, lauantaisin ja sunnuntaisin. Tähän tietty loput treeni päälle. Heti kun lämpenee toi sää niin aamulenkit takas kehiin. Alottelin aamuaerobisia jo maaliskuun alussa, mutta viimeks käynyt viime viikon alkupuolella (tiistaina) ja ollutkin flunssassa niin en oo viittiny nokkaani työntää tonne pakkaseen..


Semmosta, toivottavasti tulee tulosta. Siis myös ulkoista, kyllähän nuo voimat kehittyy ihan varmasti kun vaan noudattaa ohjelmaa! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti