torstai 29. toukokuuta 2014

Kesä takas!

Mitä hittoo oikeesti tää säätila nyt on?! En oo varmaan ainoo jonka mieliala on laskenut kuin lehmänhäntä ja tuntuu et väsyttääkin ihan pirusti.. Sattu sentään kevennetylle viikolla (ei lenkkeilyä siis ainakaan), joten ei tartte ahistuu kun ois hieno juoksusää. :D

Loppuviikko menee myös salilta palautuessa, parempi olla menemättä kun en osaa treenaa riittävän kevyesti.(eilen ja tänää salilla, ei mikää kevennetyin treeni tosissaan).Sunnuntaina varmaan joutuu käydä reenailee kädet ja olkapäät mut muuten ei mitään. Paitsi töitä. Ja työmatkapyöräilyt. 


Loppuviikko painotetaan ruokailuja tonne karppauslinjalle, saadaan taas insuliiniherkkyys paranemaan sellasella muutaman päivän very low carb-jaksolla. Nyt kun ei reeniäkään ole, niin ajankohta on mainio. Eli perjantai, lauantai, sunnuntai (vähä enemmän hiilaria jos se treeni) sekä maanantai. Sitten taas alkaa normaali ruokailu (eli aamupuurot, hedelmät, reenin jälkeinen ateria yms.) jottei homma mene plörinäksi treenien tai mielentilankaan kannalta. :)

Nyt työeväiden tekoon (salaattia, kurkkua, avokadoa, oliiviöljyä, siemeniä ja jauhelihaa).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti