tiistai 27. toukokuuta 2014

Rennon syömisen päivät ja kevennetty liikuntaviikko

En eilen ennättänyt kirjoittamaan kun oli niin kiire lenkkien ja pyöräilyjen kanssa ja tietenkin auringosta nauttimiseenkin tuhlasin mahdollisimman paljon aikaa. Onneks, kun tänää mittari näyttää +5 ja vettä sataa (hyi).
Eilinen piti olla hiilarivarastojen täydennys-päivä eli suomeksi tankkaus. No, sanotaanko nyt näin, että se hieman epäonnistui. Söin kyllä suunnitellusti aamulla puuroa ja banaania + heraa (sit kävin juoksemassa 45min. takkus tosi paljon) ja sitten senkin jälkeen lisää puuroa, banaania, hunajamelonia sekä rahkaa.

Piti mennä siis hiilarilinjalla päivä, jotta varastot täyttyi ja jaksaisin paremmin reenata. Pari viikkoa on varsinkin tuolla juoksupuolella takunnut ihan täysillä ja vauhti vaan tippuu ja sykkeet nousee. Kääk, hiilarivarastot siis tyhjillään ja kevennystä tarvitaan!


No, päätettiin avokin kanssa mennä salaatille kun kerrankin oli yhteistä aikaa ja söinkin jättimäisen lohisalaatin ja höysteeksi pirusti siemeniä ja oliiviöljyä. Valehtelematta tossa setissä oli se 1000kcal. Hiilarina oli ainoastaan pari pientä ananaspalaa.. Siinä menikin sit pieleen tää.. Käytii vähän kaupoilla (ostin uusii reenivaatteita) ja hitsi vie, se salaatti piti mulla nälkää 7h (!!) ja kävin vielä vetää sen voimalla 1,5h pyörälenkin (28km) ja vasta illalla söin sitten puuroa ja rahkaa + marjoja. Eli ei kyllä ihan nappiin mennyt :D

Salitreenit sentään kippasin niinkuin suunnittelinkin. Samoin tänään, täyslepo eli työpäivä. 


Tänäänkään ei mitään maata mullistavaa hiilarimättöä ollut, vaan perus rahkaa, marjoja ja puuroa (banaanilla) aamiaiseksi, töissä aamupäivästä viili + metsämarjapilttiä ja rentoilupäivien (ma-ti) kunniaksi myös raakataatelipatukka (30g ei sen isompi), lounaalla kanasalaattia, bataattia + reippaasti hampunsiemeniä ja toisella aterialla jonka töissä söin oli kaurapuuroa ja pieni purkki RAEJUUSTOA! Olihan sentään mun rentoilupäivä, joten päätin "hemmotella" itseäni raejuustolla. Olihan se kyllä hyvää, söin koko purkin fiiliksissä.. Tunnin sisällä järjetön pulputus ja ilmaa kertyi vatsaan, joten siinä oli sitten kärsittävä sen herkun seuraukset. Hhahha :D

Tulin kotiin tossa tunti sitten ja aivan jäässä.. Ei paljoa tehnyt mieli ainakaan mitään kylmää joten paistelin valkuaismunakkaan jossa oli lisukkeena pieni pala bataattia, kevätsipulia, herkkusieniä ja tomaattia. Lämmitti ihanasti.

Huomenna sit salille, ohjelmassa selkä+rinta+kädet kevennettynä. Alku- ja loppuverkat yhteensä 30min. myös kevennettynä, tarkoitus on palautua. 

Semmosta tänään! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti