perjantai 16. toukokuuta 2014

Hormonipossuilua

Hei tervehdys vaan! Mun kirjottelut jää näköjään vaan vapaapäiville, kun ei pitkien työpäivien jälkeen oikeen jaksa enää kirjoteilla ja toisaalta, ei oo kauheesti mitään tähän blogiin liittyvää kerrottavaa. En halua kuitenkaan sotkea mun muuta elämää tähän kehoprojektiin. 

Otsikko nyt viittaa kauheisiin possuiluihin: ei niinkään varsinaisesti epäterveellisesten herkkujen mättöön tai muuhun sellaiseen, vaan siihe, että annoskoot on lipsahtanut tällä viikolla jättimäisiksi ja nälkä vaivaa koko ajan! Naishormonit siellä vissiin jyllää kun joka päivä oon syönyt raakasuklaata muutaman palan. Eilen oli kyllä poikkeus, mutta voin rehellisesti myöntää, että taistelin koko päivän sitä suklaanhimoa vastaan ja olin ihan itkun partaalla, oisin halunnut syödä levyn tai muutaman, siksi en uskaltanut ostaa mitään pienintäkään suklaapatukkaa, ois saattanut lähteä totaalisesti käsistä koko homma!


Eilen siis herkkuvapaa päivä, jes! Syötyä tuli sitten illalla kotona ihan liikaa mm. munakasta, bataattia, raejuustoa sekä puuroa.. Ruokahimot, sit maha pinkeenä nukkumaan, auts. :( Sama homma jatku heti aamiaisella, liian paljon tai vähintään liian nopeesti ja ähky! Sais hormonit taas tasaantua, niin sais taas hommasta kiinni..

Tänään tuli 5 viikkoa täyteen viimesestä oksentamisesta (en oo ihan varma onko 4 vai 5, mutta muistaakseen toi 5 viikkoa) ja hitsi.. kyllä se riittävän pitkään jatkunut riittävä syöminen vaan on se avain. Toki mun elämä on muutenkin aika balanssissa, henkisellä puolella on tietenkin järjettömän suuri merkitys.

Oon viimeks ollut näin pitkään kuivilla 3,5v. sitten jos oikein muistan. Mielentöntä!


On tällä viikolla jotain itsensä voittamista tapahtunut kaikista ylimääräisistä syömisistä huolimatta: oon tooooodella pitkään skipannut treenit aina työpäivän jälkeen, koska oon ollut karseen väsynyt, ja ihan tiltissä. Siis nimenomaan salitreenin, välillä sentään tehnyt aerobisia töiden jälkeen (pakolla).. Keskiviikkona 9h työpäivän jälkeen, heitin salikamat jo töissä päälle ja polkasin salille, tein selkä-, rinta- & käsitreenin + 25min. aerobista ja kotiin saunomaan. :) Olin niin ylpee itestäni, että sain oikeesti mentyy ja tehtyy suunnitellun treenin. Eihän se mistään parhaasta päästä treenejä ollut, mutta ei kyllä huonoimmastakaan. HYVÄ MINÄ!!

Eilen olikin sitten 11h töitä ja jätin suosiolla treenit väliin kun olin nukkunut vaan 5-6h edellisenä yönä. Ajoissa nukkumaan ja tänään heräilinkin siinä kuuden aikoihin, söin (liian) ison aamiaisen ja nyt oottelen, että pääsee reenailemaan. Etureisipainotteinen jalkatreeni tänään!

Koitan pitää ruokailut kurissa,  koen vähän huonoo omatuntoa tosta syömisestä. Laskin tossa parin päivän kalorit jälkikäteen: 1800 ja 2200kcal.. apua.. Mikäköhän tilanne vaa'alla on?!

Kehonkoostumuksessa ei liiemmin vieläkään ole tapahtunut mitään näkyvää. Meen TODELLA hitaalla vauhdilla.. :/ Ei vaan kroppa päästä nopeemmin mistään rasvasta irti, argh..

2 kommenttia:

  1. Olen tosi tosi ylpeä susta, että oot lopettanut oksentamisen! Keho kiittää ihan mielettömästi! Mitä kauemmin sitä oksentamattomuus putkea kestää, sen vähemmän siihen tekee mieli palata!

    Ja hei, ei nuo syömiset kuulosta ulkopuolisen korvaan ollenkaan pahalta! Ja raakasuklaahan on terveellistä ;)

    Itekin vetelen usein ton 1800-2200kcal ja kyllä se muakin toisinaan hirvittää. Ja helposti jää vielä vähän nälkäkin tollasen jälkeen. Kaiken järjen mukaan ei tossa pitäs olla liikaa treenaavalle ihmiselle, mut mieli on välillä vähän toista mieltä. Nyt oon saanu vähän pudotettua kaloreita laihtumisen toivossa, mutta sitten, kun oon saanu vähän läskejä pois niin syön varmaan vielä tuotakin enemmän...

    Eli ei ehkä liikaa kannata kauhistella noita määriä. Uskon, että syöt kuitenkin täyttä tavaraa ja niin vaikeeta, kun se joskus tuntuu uskoakin, niin syömällä se kroppa alkaa toimimaan. Ja nyt jos paino nousee, niin se on nestettä. Oksentelun lopettaminen jo itsessään kerää nestettä kroppaan, samaten parempi syöminen. Se turpee olo on todella inhottava, mut se menee kyllä ajallaan ohi.

    Tsemppihaleja! <3 Kyllä sitä muutosta koko ajan tapahtuu, se vaan on tappavan hidasta, eikä sitä itsessään oo helppo huomata. Mutta kyllä se sieltä tulee, pikkuhiljaa. Yritetetään olla kärsivällisiä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoos Neela, itekkin oon ylpee tästä asiasta!! :)))

      Se morkkis mikä tulee siitä, että pitkän tauon jälkeen oksentaa on ihan KAMALA enkä tahdo kokea sitä enää..

      Raakasuklaa on terveellistä, mutta napostelu ei :D No ehkä ne meni naistenviikon piikkiin ja nyt on palattu kaidalle polulle.

      Oikeestihan tuo sunkin 1800-2200kcal on melko vähän, ja munkin tavoitteena olisi hilata päivittäiset kalorit mahdollisimman ylös, niin ettei rasvaa ala kuitenkaan kertymään. Ihan typerää edes ajatella jotain kaloreita, pitäis ajatella että se on ruokaa ja polttoainetta, rakennusaineita keholle, eikä numeroita.

      Tsemppiä sullekkin Neela <33 We can do it ;D

      Poista