lauantai 14. kesäkuuta 2014

Kovempi kuin juoksu

Apua, pakko tulla hehkuttamaan tän iltasta treeniä. Oon ihan yllättänyt miten loistavasti kulkikaan töiden jälkeen. Kerrankin meni ennen treeniä otettu välipalakin ihan nappiin (puolikas ISOSTA banaanista sekä 25g heraisolaattia) ja kun maltoin tehdä huolellisen lämmittelyn soutuineen, hyppynaruhyppyineen ja avaavine liikkeineen niin avot!

Treeniin meni siis kokonaisuudessaan 1h 1min. siitä 15min. meni lämmittelyyn ja noin 35min. itse treeniin ja loppu meni painojen yms. juttujen kaa höpeltämiseen. Tänään oli siis tää crossfit-treeni (jonka ihan crossfitohjaaja suunnitteli mulle jee) ja se mihin toi otsikkokin viittaa on se kulutus mikä tuossa reenissä meni! 


Huom. Tein vähän vastuksien kanssa arpoen, kun en ihan tiennyt mitä odottaa ja kuinka kovia vastuksia viittee tankoihin lykätä. Kuitenkin tuolta 35min. joka oli se varsinainen treeni niin kulutus oli 340kcal !! Mun painoselle ja kuntoiselle ihmiselle se on siis iha tajuttoman kova määrä :D Vertailun vuoksi, kun käyn juoksulenkillä (10-11km/h) niin puolessa tunnissa kulutan 200-250kcal.

Semmostaa.. tykkäsin kyllä ja paljon! Ens kerralla vaan laitetaan rohkeesti lisää vastuksia mukaan, niin ei mee ihan noin "helposti" kuin tänää. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti