tiistai 17. kesäkuuta 2014

Alkuviikkoa

Ai kauhee kun toi treeniohjelma muutos tuntuu kropassa. Tai ei enää tänää, mutta eilen olin aivan rikki, joka puolelle sattui ja lihaskipua ja epämiellyttävää jumiakin tuntui vähän liian monessa lihaksessa. Jäin kuulostelemaan sitä fiilistä; kannattaako lähteä treenaamaan kun treeniohjelmassa lukee niin? Joka paikka hellänä, ei todellakaan palautuneena, päätin etten mene.

Sinäänsä omituista, mulla oli vapaapäiväkin, jotka perinteisesti on parhaita päiviä treenata. Kävin salitreenin sijasta lenkillä, se ei kuormita samalla tavalla kuin punttitreeni ja palautuminenkin on nopeampaa. Sykkeet tosin huiteli heti alkulenkisä 170bpm paremmalla puolen, joka oli vähintääkin harvinaista, joten himmailin vähän mutta yllättävän kivalta tuntui päästellä mäissä menemään, metsäpoluilla kun ei tunnu siltä että olisi lenkillä, se on vaan kivaa leikkiä! <3


Vedin muutamat leuat kun osui leuanvetotanko kohdalle kesken lenkin ja jatkoin taas. Teki hyvääää ja oon tyytyväinen, etten lähtenyt rasittamaan lihaksistoa salille, en mä noin epäpalautuneena olis saanut siitä todennäköisesti kuin pahan mielen..

Tänään sitten lepopäivä 11h työpäivän merkeissä. Onneks oli niin hiljaista, että pysty ottaa ihan palautumisen kannalta, istuskelin aika paljon (normisti menee työpäivät täysin seisten) ja touhuilin aika rauhallisia juttuja, kun ei kerta ollut kiirekkään. Söin 3h välein ja join paljon vettä. Huomenna siis aamutreeni, jota vähän kauhulla odotan.. 


Tällä viikolla muutenkin toi juhannus ja muut hässäkät sekottaa treenipakkaa, joten tässä (itselle muistiksi) treenisuunnitelma:

ma: juoksu
ti: lepo
ke: rinta, olkapäät & ojenjat + vatsat
to: selkä, hauis & takaolkapäät
pe: jalat + vatsa
la: lepo
su: kuntotreeni/crossfit

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti