tiistai 29. huhtikuuta 2014

Kipeyttää

Viikko sitten tiistaina oli kurkku kipee, se paheni siitä ja loppujen lopuks päälle iski kauhee flunssa. Mä oon flunssassa oikeesti todella harvoin, siis tollasessa oikeessa flunssassa, lähinnä vaan saattaa olla veto pois yms. mutta hitto.. Kävin kuitenkin töissä, kun oli vaan pari työvuoroo viime viikolla ja muutaman lepopäivän pidin treeneistä siinä samalla.. Loppuviikosta kuitenkin uskaltauduin lenkille (kävellen) ja myös treenaamaan sunnuntaina ja maanantaina. Olohan oli ihan hyvä!


Kuitenkin eilen loppuverkkaa juoksumatolla tehdessä, mun sydän hyppäs kurkkuun ja sykkeet rymisi noin nanosekunnissa 140 jonnekkin yli 185bpm.. !!! Lisäks tuli semmonen olo, et ei hemmetti oksennan kohta. Siis ihan järkyttävä! Onneks se meni ohi yhtä nopeesti kuin tulikin, mutta jäi vähän pelko perseeseen, että oonkohan hommannut nyt itelle jonkun ikävän pikku jälkitaudin... :(

Eilisestä lähtien hedari on ollu aivan kamala + poskionteloissa niin suuri paine, et tuntuu et naama posahtaa. :(

Nyt siis lepoa, lepoa, lepoa.. :( Pää haluis treenaamaan ja tekee muutenkin kaikkee, mut kroppa ei ärh.. Nyt tuntuu vaan flunssaa pukkaavan vähintään joka toisella, ei huoh oikeesti! :( Oottekos te pysyny terveenä?

Ainiin! Miten voikin ihminen olla koukuttunut painon kyttäämiseen?? Mulla on tänään varsinkin ollut ihan järjetön tarve päästä vaa'alle, pelottaa et oon lihonu ja haluisin tsekkaa tilanteen.. Vaaka vaan on piilotettu, enkä tosiaan jaksa lähtee johki varastoon tms. sitä etsimään.. Mutta hitsi, pitäis kyllä vihdoin OIKEESTI opetella siitä kapistuksesta eroon..

1 kommentti:

  1. Se on v-mäistä tosiaan, kun hävitin isot kuteet, mutta pitää nyt pyrkiä olemaan ahmimatta tunteisiin ja pysymään tavoitteessa.

    Kannattaa levätä nyt muuten sairastelu vaan pitkittyy. Tosin tiedän tuon kun mieli tekis kovasti treenaamaan eikä malttas parantua rauhassa. Voimia ja tsemppiä! <3

    VastaaPoista