keskiviikko 9. huhtikuuta 2014

Ei mitään uutta

Töihin taas lähdössä.. Laihdutusrintamalla ei kertakaikkiaan mitään kerrottavaa. Paino on taivaissa, eikä sieltä halua tippua. En käsite miksei mun kroppa vastaan näihin muutoksiin ja yrityksiin? Tai sitten se vastaa vaan todella hitaasti, etten itse sitä nää.. :( 

Pitäis ottaa taas kehityskuvia ja vertailla, onko oikeesti tullut mitään muutosta! Siellä kehonkoostumusmittauksessa en oo vieläkään käynyt, edelleen odotellaan niitä rättipäiviä. Siitä johtuva nestepöhö ei vaan poistu mua kiusaamasta.


Kävin eilen sentään taas juoksulenkillä: 1h 10,45km. :) Nyt täytyy alkaa tekemään niitä intervallitreenejä, joilla siis saadaan sitä keskivauhtia hilattua ylöspäin. Peruskestävyys mulla on hyvä, voisin vaikka heti käydä vetämässä 2h hölkkälenkin jollain 8km/h vauhdilla. Mutta se vauhti! Vauhtikestävyyttä ja vieläkin enemmän tarvitsisin räjähtävyyttä, jota alan harjottelemaan urheilukentällä esim. 30-60m matkalla. Eli täysii tuo lyhyt matka. Pikajuoksijoilla on muutenkin aivan ihanteellinen kroppa mun silmään..

Paino tosiaan edelleen 53kg ei se siitä tipu vaikka mitä tekis.. En kyllä käsitä.. No toivon mukaan on edes rasvaa tippunut, se tosin selviää vasta siinä vaiheessa kun uskaltaudun siihen mittaukseen. Ainakaan mittanauha ei oo antanut mitään uusia lukemia, joten kyseessä taitaa olla ihan todellinen junnaus.. 

Nyt valmistautumaan töihin..

2 kommenttia:

  1. Rättipäiviä täälläkin odotellaan ja nestepöhö on ihan kamala! ;( Painoa en viitsi edes käydä kurkkimassa...kyllä se sunki paino siitä tippuu taas, kunhan naistenvaivat alkaa! :)
    Mutta joo. Tänään on sellanen olo, että kyllä miehillä on helppoa! Epistä! :p

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hah ollaan samassa syklissä näköjää :D Kyllä tää on niin jokakuukautinen harmi, että käy todellakin kateeks miehiä, tän(kin) vuoksi..

      Poista