torstai 17. huhtikuuta 2014

Kiirekuulumisia

Heissan!

Tää viikko onkin ollut melko kiireinen, enkä oo päässyt kuin kerran treenaamaan. Mulla on ollut koko viikko pitkiä työpäiviä, enkä oikeestaan nää mitään järkeä silloin treenata väsyneenä töiden jälkeen. Aamutreenit ei tuu mieleenkään, oon nukkunut huonosti ja liian vähän ja aamutreeni tarkottais joskus viideltä heräämistä, että kerkeisin ajoissa töihin..

Joten treenasin tiistaina koko kropan salilla ja huomenna tulee toinen koko kropan treeni kun on vapaata. Suunnittelin siis tekeväni alkulämmittelyjen jälkeen etukyykkyä, riveä, sjmv, penkkipunnerrusta tai punnerrusta, vauhtipunnerrusta, dippiä, ylätaljaa ja kulmasoutua ja loppuun raivokas kuntopiiri johon sisältyy tankokiertoa, vatsarutista/russian twistiä, haukkarit ja viparit.

Tarkoitus saada niin kova treeni tehtyä, että palautumiseen menee seuraavaat 3 päivää! Sunnuntaina onkin lenkkeilypäivä pitkästä aikaa ja semmone 12km olis tavoitteena. Jos menis tuntiin niin oisin tosi tyytyväinen, mutta pääasia että johonkin aikaan sen jaksan läpi kipittää. :)

Nyt relax ja ajoissa nukkumaa, jospa tulevana yönä sais kunnon unet niin saattais reeniki sujuu suunnitellusti. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti