lauantai 12. huhtikuuta 2014

Laiskuri

Ei oo oikeen loppuviikosta kiinnostanut tai jaksanut lähteä salille treenaamaan: tänäänkin paistaa aurinko ja pienimuotoinen hedari kehottaa enemmän menemään hölkkäilemään, kuin salille (vaikka siellä tänään hiljaista illalla oliskin, eli happea). 

Sama homma eilen, vaikka oli täysin vp niin jäin vaan himaan kököttämään. Luin, siivoilin ja kävin kaupassa. Saunoin ja kattelin sarjoja koneelta.. 

Tänään oli kevyen ja hiljaisen päivän töissä, eipä siinäkin mitään ihmeellistä hyötyliikuntaa tullut. Päänsärky kyllä, oisin selkeesti tarvinnut ulkoilua. Tuli sentään pyöräiltyä työmatkat (yhteensä 7,5km). 


Koitan tällä hetkellä kauheesti psyykkaa itteeni lähtemään edes puolen tunnin, kevyelle hölkkälenkille. Auttais varmasti tähän sumuiseen oloon ja sais lisää energiaa + ois hyvä tehdä joku pikku lihaskunto siihen päälle ja vaikka saunoa tänäänkin. Tietenkin Pepsi Max kuuluu viikonloppuun..

Oon yksin kotona, joten jotain tekemistä tarvii keksiä, ettei mee ilta levottomaks. Huoh.. Miten voikin välillä olla niin vaikeeta tuo treenaamaan lähteminen? Huomenna kyllä salitreenit, muuten oon kohta iha narukäsi. :D Tai en ehkä käsi, vaan enemmänkin tikkujalka, mulla kun jaloista tuntuu ne lihakset tippuvan jo parissa viikoss johonkin matkan varrelle, mistä lie johtuu?

Onko muillakin samanlaisia kevät oireita? Ei oikeen huvittais sisäliikunta kun ulkona on kiva liikkua? Tai tehdä mitän tahansa, kuin treenata ruuhkaisella kuntosalilla? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti