sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

Laiskajaakko ilmottautuu

Heh, ei ihan eilinen psyykkaus toiminut. En todellakaan lähtenyt enää lenkille, aloin kiukuttelee täällä itekseni kun ajattelinkin asiaa joten.. Päädyin siihen tulokseen, että jos oisin mennyt lenkille/treenaamaan, ois se ollut pakkopullaa ja pahimmassa tapauksessa vaikuttanut myös tän päivän treenifiiliksiin.

Lenkkeilyn sijasta käytin aikani kuitenkin ihan fiksusti: siivosin koko kämpän, vaihoin pikkasen järjestystä, vaihdoin lakanat, pesit pyykkiä ja saunoin. :) Siinähän sitä olikin illaks tekemistä. Sitten ajoissa sänkyyn kuuntelemaan musaa, uni tuli kyllä aivan liian myöhään näinkin aikaseen herätykseen nähden.


Eilisestä paino -900g jes! :) Söinkin aika paljon vähemmän, ainakin määrällisesti. Energiassa mitattuna ehkä vain 200-300kcal vähemmän kuin normisti.. No en kyllä valita tästä, vaikkei vieläkään paino oo siellä missä se ennen sitä ihmeellistä puolentoista kilon painonnousua oli. No jos vaikka parin päivän sisällä, niin pääsen siitä taas jatkamaan kohti parempia rasva% lukemia.

Söin jo aamupalan (gluteenitonta puuroa, vaniljaskyriä, marjoja) ja lähden varmaan aika ajoissa treenaamaan. Tänään ois selkä ja takareiskat treenattavana sekä 30min. aerobista.

Hauskaa sunnuntaita ! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti