sunnuntai 27. heinäkuuta 2014

Treeniä, aurinkoa, töitä ja lepoa

Niistä on mun kesä tehty :) Tosin aurinkoa en oo kauheesti kerinnyt ottamaan, johtuen työvuoroista, jotka sijoittuu aikalailla siihen parhaaseen auringonottoaikaan. Aamut menee treenatessa, tarkoittaen sitä, että herään kuudelta ja alotan treenit seiskalta, siitä kotiin syömään ja töihin. Illalla kotiin, eväiden teko, hengailua ja nukkumaan, ja sama rumba jatkuu ;) 


Vuosi sitten tällainen tahti olis rehellisesti sanottuna tappanut mut! Nykyään, jaksaminen on aivan eri luokkaa, työ mielekkäämpää, treenit kulkee, palautuminen on kohdillaan ja kaikki on muutenkin kaikinpuolin sekä helpompaa että parempaa. Life is good!! 

Syömishäiriöstä ei iha ole vieläkään täysin parannuttu, vaikka halu on kova, mutta aina ei voi saada kaikkea mitä tahtoo (ainakaan heti..). Joskus kirjoittelin mun raejuustoriippuvuudesta, ja annoinkin sille periksi, ihan vähän vaan, seurassa. Kaikki ok. No ajattelin, että voin silloin tällöin syödä sitä raejuustoa, onhan se niin pirun hyvää ja kivaa vaihtelua rahkalle.. No, en todellakaan voi. Neljänä kertana, raejuuston syöminen jälkeen (noin 1-4h viiveellä) sain kohtauksen, siis sellaisen kohtauksen.. Oksensin. Kaikkina näinä neljänä raejuustonsyömiskertana. Ei hemmetti, voi se ihmisen elimistö ja mieli olla omituinen... 


No raejuustot on nyt syöty ja oksennettu oikeen loisteliaasti ja jäätävästä mielipahasta ja morkkiksesta kärsitty. Eipä tarvi sitä mömmöö enää syödä, oikeesti, ei enää. Jokin omituinen yhteys sillä on tohon sekoomiseen. En todellakaan tiedä mikä, enkä tiedä sitäkään, onko se vain päänsisäinen juttu vai olisko jotain fyysistäkin mukana. No siinä siis kesän masistelut, muuten kaikki meneekin mukavasti. :)

Oon ollut vähän laiska availemaan tietokonetta, enkä jaksa tolla tabletillakaan päivittää. Ei oikeen oo riittänyt vuorokaudessa tunnitkaan ja ne muutamat tunnit jotka on valveillaoloaikana aikaa, kuluu sitten pihalla tai muuten vaan pötköttäen esim. parvekkeella. Talvella taas jaksaa enemmän nörttää ja näpytellä kun pimeys valtaa Suomen (ei ajatella sitä). *Thaimaan matkaa odotellessa..*

Mites teillä on kesä mennyt? :))

1 kommentti:

  1. Kesä mennyt aivan upeasti!!
    Harmillisia nuo takapakit, mutta urheasti päätit, että jos kerta kroppa ja pää reagoi noin typerästi moiseen herkkuun, niin jätit sen pois.
    Ei kannata antaa sille p####lle periksi piiruakaan nyt, kun olet päässyt itse vallan kahvaan ja eteenpäin!! Se ei ole sen arvoista - me sen tiedämme!

    Way to be strong, girl ;)

    VastaaPoista